Ugrás a fő tartalomra
 122212320_large

A tanácstalan szív a kételyből és a zűrzavarból táplálkozik. Megkérdőjelezi az utadat, a módszereidet, és a motivációidat.



- A szerelemből mennyi az elég?
- Mindig egy kicsivel több, mint amit bárki is kapott valaha.



Az ember sohasem túl gyenge vagy túl sérült a harchoz, ha az elérendő cél fontosabb az életénél.



Az érzelmek rövid életűek, s aztán elillannak, de az akaratom holtomig elkísér.



Csak a bolond álmodozik arról, ami nem lehet az övé.



Amikor a bosszúvágy legyőzi a józan észt, még a legélesebb elmét is nagyon könnyű becsapni.



Ez egy bölcs meséje: kétfedelű ládát adott a szultánnak és azt mondta: "Felség, ha hiszed, te vagy a legboldogabb a világon, nyisd ki a jobb oldalit, ha te vagy a legboldogtalanabb a világon, nyisd ki a bal oldalit." Telt-múlt az idő, a birodalom úgy virágzott, mint még soha és akkor a szultán kinyitotta a jobb oldali fedelet. A láda mélyén egy papírt talált írással: "Elmúlik". Múlt az idő, az országot bajok sújtották, a szövetségesei elhagyták, a szultán beteg lett. Akkor eszébe jutott a láda, odament hát, kinyitotta a bal fedelet. A láda mélyén újabb papír volt. Lassan kihajtogatta a papírt, azt olvasta: "Ez is elmúlik".



Csalódást csupán az kelthet, akitől várnak is valamit.



A nehéz szív megköti a tettet.



Az élet egy harc. Mindegy, milyen kényelem vesz körül, az mindig csak illúzió marad. Bármelyik percben elvehetik.



A hűség súlya alatt megroppanhat az, akinek gyenge a támasza.



Az ember a legnagyobb kínok közepette is tud aludni, de aki másnak szenvedést okoz, az nem lelhet megnyugvást, soha!



A bosszú önmagát meg-megújító fenevad, mely nem old meg semmit, csak még több fájdalmat okoz.



Amikor félsz, húzd ki a kardodat. Ragadj meg, és kaszabolj le mindent, ami gátol. Le a megbánással, és a félelmekkel, mindennel, ami a múlthoz köt, vagy a jövőhöz.



Ahhoz, hogy a szellem szárnyaljon, formába kell hozni a testet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sziasztok! A blog bezárt. Oldallal kapcsolatos megkereséseket az alábbi e-mail címre küldhettek:  b_szandru@hotmail.com kép: x

DIY / DO IT YOURSELF / AUTUMN / ŐSZI WHATCANIDO / HALLOWEEN

Autumn / Őszi szünet WHAT CAN I DO? / Inspiration

Beköszöntött az ősz... Illetve amit már rengetegen vártatok, az őszi szünet. Használjátok ki a szünet minden egyes napját! What can I do in őszi szünet? Közeledik a Mindenszentek ünnepe, illetve a már Magyarországon is nagy felkapottságnak örvendő Halloween ünnepe.. Faragj tököt! Egy kis kreatívság kell csak hozzá, nagyon jó időtöltés! Egy mécsest belerakva pedig este nagyon szép látványt nyújt. Edz - a szünetben nem lehet kifogás a nincs időm, mert tanulni kell. Ha nem tudsz edzőterembe menni, egy jó futás is elég. Sétálj - barátaiddal, pároddal, akár a szüleiddel - remek kapcsolatépítő hatása van  Olvass, Tanulj (ha nem hagyod a szünet utolsó napjára a feladott házit, sokkal jobb lesz) Nézz sorozatot (ajánló: Teen Wolf, Pretty Little Liars, Gossip Girl)  Nézz filmet Süss Főzz Takaríts, rakj rendet a szobádban Dekoráld ki a szobád Újra itt van az égősorok ideje Vásárolgass - akár a barátnőddel